Over La Rivière

La Rivière Hypotheken onafhankelijk hypotheek en verzekeringsspecialist. We adviseren al ruim 25 jaar op het gebied van hypotheken en verzekeringen. Ook hebben we ruime ervaring in de makelaardij m.b.t. het aankopen van woningen. Ook hierbij kunnen wij u dus heel goed van dienst zijn. Korte lijnen en 1 aanspreekpunt wordt door onze klanten als zeer prettig ervaren.

We zijn met name  actief in Drenthe en Flevoland. Zowel particulieren als ondernemers in het midden en kleinbedrijf kunnen bij ons terecht. De basis van onze dienstverlening is een sterke persoonlijk benadering, gericht op het opbouwen en onderhouden van een jarenlange adviesrelatie met u als klant. Wij zijn er voor u.

25 jaar ervaring

Onze jarenlange expertise kunt u goed gebruiken. Bij het kopen van uw nieuwe woning nemen al uw zorgen weg en hoeft u niets te doen. We regelen het samen met u. Uw zorgen zijn onze verantwoordelijkheid.

Onze werkwijze

Wij komen bij u thuis om u advies te geven, wel zo fijn in uw eigen omgeving. Dit doen we zowel overdag als in de avonduren. Verder hebben wij geen openingstijden en kunt u ons ook altijd bereiken (zowel overdag als in de avond). Wel zo handig omdat de meeste mensen aan het werk zijn. We inventariseren uw persoonlijk situatie, bemiddelen, vragen offertes aan en sluiten de contracten samen met u af.

Doordat we zaken doen met alle geldverstrekkers/banken krijgt u altijd de laagste rente en het beste advies.. Dit scheelt u vaak veel geld. Want een paar tienden verschil in rente kan u al snel 25000 tot 30000,- euro aan voordeel opleveren, gedurende de looptijd van de hypotheek. Wij vergelijken dit voor u . Nogmaals wij zijn er voor u als klant.

× Hoe kan ik je helpen?