Bedrijfsauto­verzekering

Als ondernemer kunt u niet zonder uw bedrijfsauto’s. Met onze bedrijfsautoverzekering zijn deze gewoon goed verzekerd tegen een aantrekkelijke premie.

 • Voor bestelauto’s
 • Kies zelf bij welke garage u uw bedrijfsauto laat repareren
 • Laag eigen risico van € 100,- bij cascoverzekering
 • Korting tot 75%, afhankelijk van aantal schadevrije jaren


Let op: 
een Bedrijfsautoverzekering met enkel WA-dekking kunt u alleen in combinatie met andere Klaverblad verzekeringen afsluiten.

Welke bedrijfsautoverzekering past het beste bij u?

De bedrijfsautoverzekering is bedoeld voor bestelauto’s. Heeft u een personenauto die u zakelijk gebruikt? Daarvoor hebben wij onze Royaal autoverzekering.

Welke bedrijfsautoverzekering voor u het beste is, hangt af van uw persoonlijke situatie en wensen. Wilt u graag advies van een assurantieadviseur? Vind een assurantieadviseur bij u in de buurt.

U heeft de keuze uit drie varianten van onze bedrijfsautoverzekering:

WA (wettelijke aansprakelijkheid), WA + beperkt casco en WA + volledig casco.

Aanvullende verzekeringen

U kunt twee aanvullende verzekeringen afsluiten bij uw bedrijfsautoverzekering.

Schadeverzekering inzittenden

Hiermee verzekert u zich tegen de schade die de bestuurder of passagiers van uw bedrijfsauto hebben door een ongeluk. Het gaat om schade aan spullen en om schade door letsel of overlijden. Per gebeurtenis is een bedrag van € 1.000.000,- verzekerd.

Verzekering voor verkeersrechtsbijstand

U krijgt rechtshulp als u verkeersschade wilt verhalen op degene die deze heeft veroorzaakt. Verder helpen wij u als u voor de rechter moet komen of als de politie uw rijbewijs of bedrijfsauto in beslag neemt.

Let op: wij hebben ook een rechtsbijstandverzekering voor particulieren met de modules Motorrijtuigen en Verkeer. Deze producten bieden een meer uitgebreide dekking. Meer informatie vindt u op de Klaverblad Rechtsbijstandverzekering.

Laat u adviseren

Welke verzekering het beste bij u past, hangt af van uw persoonlijke situatie en wensen.

Vraag advies aan La Rivière.

Andere verzekeringen

Huis & Tuin

U heeft een nieuwe woning gekocht, gefeliciteerd! Of heeft u al een opstalverzekering en wilt u overstappen? Schade door brand, storm of inbraak: er kan altijd zomaar wat gebeuren. Gelukkig bent u met onze woonhuisverzekering gewoon goed verzekerd. Een prettige gedachte toch? Dan kunt u in alle rust genieten van uw huis.

Rechtsbijstand

Met onze rechtsbijstandverzekering voor particulieren bent u dan verzekerd van professionele rechtshulp bij een juridisch probleem.

 • Persoonlijk contact met een ervaren juridisch adviseur
 • Juridisch probleem altijd snel opgepakt
 • Ruime dekking voor externe kosten
 • Altijd 14 dagen bedenktijd

Reizen

Tijdens uw vakantie wilt u zorgeloos genieten. Helaas gebeuren er soms dingen die u niet had voorzien. Bijvoorbeeld een gestolen portemonnee, beschadigde bagage of een ernstig wintersport ongeluk. De Klaverblad Doorlopende reisverzekering heeft gelukkig vele voordelen die ervoor zorgen dat u met een gerust hart op vakantie gaat.

Auto

Met onze Royaal autoverzekering is uw auto gewoon goed verzekerd tegen een aantrekkelijke premie.

 • Schade wordt snel uitbetaald
 • Kies zelf bij welke garage u uw auto laat repareren
 • Geen bijkomende polis- en administratiekosten
× Hoe kan ik je helpen?