De Klaverblad Auto­verzekering

Met onze Royaal autoverzekering is uw auto gewoon goed verzekerd tegen een aantrekkelijke premie.

  • Schade wordt snel uitbetaald
  • Kies zelf bij welke garage u uw auto laat repareren
  • Geen bijkomende polis- en administratiekosten

Let op: een Autoverzekering met enkel WA-dekking kunt u alleen in combinatie met andere Klaverblad verzekeringen afsluiten. Informeer hiervoor bij uw adviseur.

Welke aanvullende verzekeringen zijn er?

U kunt twee aanvullende verzekeringen afsluiten bij uw autoverzekering:

Schadeverzekering inzittenden

Bent u door een ongeluk arbeidsongeschikt geraakt en heeft u daardoor geen inkomen meer? Of is er sprake van letsel of een overlijdensgeval? Dan zijn de bestuurder en passagiers hiervoor verzekerd. Ook als het de eigen schuld is van de bestuurder. Per gebeurtenis is een bedrag van € 1.000.000,- verzekerd.

Verzekering voor verkeersrechtsbijstand

Wilt u verkeersschade verhalen op degene die de schade heeft veroorzaakt? Heeft de politie uw auto of rijbewijs in beslag genomen? Of moet u voor de rechter komen vanwege een verkeersfout? Dan krijgt u met deze verzekering de rechtshulp die u nodig heeft.

Let op: wij hebben ook een rechtsbijstandverzekering voor particulieren met de modules Motorrijtuigen en Verkeer. Deze producten bieden een meer uitgebreide dekking. Meer informatie vindt u op de Klaverblad Rechtsbijstandverzekering.

Laat u adviseren

Welke verzekering het beste bij u past, hangt af van uw persoonlijke situatie en wensen.

Vraag advies aan een assurantieadviseur.

Uw autoverzekering direct afsluiten

De premie van de autoverzekering hangt onder andere af van het aantal jaren dat u zonder schade heeft gereden, uw leeftijd, uw woonplaats, de leeftijd van de auto en de kenmerken van de auto. De premiekorting door het aantal schadevrije jaren zit geïntegreerd in de premieberekening. Hoe langer u geen schade heeft gehad, hoe lager uw premie is bij de start van de verzekering. U kunt zo flink besparen op uw verzekering.

Bent u benieuwd wat het kost om uw auto te verzekeren of wilt u de autoverzekering direct afsluiten?

Andere verzekeringen

Huis & Tuin

U heeft een nieuwe woning gekocht, gefeliciteerd! Of heeft u al een opstalverzekering en wilt u overstappen? Schade door brand, storm of inbraak: er kan altijd zomaar wat gebeuren. Gelukkig bent u met onze woonhuisverzekering gewoon goed verzekerd. Een prettige gedachte toch? Dan kunt u in alle rust genieten van uw huis.

Rechtsbijstand

Met onze rechtsbijstandverzekering voor particulieren bent u dan verzekerd van professionele rechtshulp bij een juridisch probleem.

  • Persoonlijk contact met een ervaren juridisch adviseur
  • Juridisch probleem altijd snel opgepakt
  • Ruime dekking voor externe kosten
  • Altijd 14 dagen bedenktijd

Reizen

Tijdens uw vakantie wilt u zorgeloos genieten. Helaas gebeuren er soms dingen die u niet had voorzien. Bijvoorbeeld een gestolen portemonnee, beschadigde bagage of een ernstig wintersport ongeluk. De Klaverblad Doorlopende reisverzekering heeft gelukkig vele voordelen die ervoor zorgen dat u met een gerust hart op vakantie gaat.

Auto

Met onze Royaal autoverzekering is uw auto gewoon goed verzekerd tegen een aantrekkelijke premie.

  • Schade wordt snel uitbetaald
  • Kies zelf bij welke garage u uw auto laat repareren
  • Geen bijkomende polis- en administratiekosten
× Hoe kan ik je helpen?